Uit het niets was ze daar: de zangeres die heel Nederland én Europo veroverde met ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’, een sfeervolle en toegankelijke plaat vol ballroom jazz, filmische tango’s, groovende jazz en aanstekelijke mambo’s. Binnen een jaar na de release verkochten Caro en haar producers David Schreurs en Jan van Wieringen maar liefst 250.000 albums op hun eigen label Grandmono Records.

Met hits als ‘Back It Up’, ‘A Night Like This’, ‘That Man’ en ‘Stuck’ veroverden Caro en haar team daarna de rest van Europa. Ze wonnen talloze nationale en internationale awards en behaalden goud en platina in onder andere Nederland (6x), Engeland, Duitsland, Polen (3x) en goud in Oostenrijk, Zwitserland en Italië. In totaal ging het album maar liefst 1,3 miljoen keer over de toonbank. Caro speelde met haar live band door heel Europa, stond op Glastonbury en verkocht recentelijk zelfs de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen uit. Nou is dat ook een locatie met een zekere ambiance maar die hal haalt het natuurlijk niet bij het Openluchttheater in Hertme, en daar schittert ze op 28 juni!

Support: A Mili
A Mili is een hemelbestormer. Haar optredens tijdens Popronde 2018 zijn druk bezocht en veel besproken. A Mili is vuur. Als zij en haar band het podium betreden ben je binnen enkele seconden om. De mix van soul, funk, urban en hiphop zorgt er voor dat je onmogelijk stil kunt blijven staan, en met haar weergaloze performance en sterke teksten houdt ze je bij de les.

Caro Emerald staat op 28 juni in het Openlucht theater Hertme.

Deel: