Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Gavin James in AFAS Live.

Concerttip zaterdag 23 februari: Gavin James in AFAS Live

Het is bijna drie jaar geleden dat Gavin James zijn debuutalbum ‘Bitter Pill’ uitbracht. Sindsdien reisde de singer-songwriter uit Dublin non-stop over de wereld. Met zijn volgende tournee in zicht, is er nu eindelijk een nieuw album uit. Deze keer met luchtigere en vrolijkere muziek dan ooit. “I’m So happy to release ‘Only Ticket Home’ to the world on October 26th. This new collection of songs are about the whole process of being away from home and the people you love. It’s very much a record of happy sad songs”.

Vanaf het begin raakt de carrière van Gavin James in een stroomversnelling met het winnen van een aantal muziekprijzen in eigen land in 2012. Met zijn impulsieve cover van ‘The Book Of Love’ weet hij ook Nederland en de rest van de wereld voor zich te winnen. Hij gaat op tournee met onder meer Ed Sheeran en Sam Smith en staat daarna al snel zelf voor uitverkochte zalen.

Inmiddels is de sympathieke verhalenverteller met zijn soulvolle stem met bijna één miljard streams een van de meest gestreamde acts van de wereld. Dit jaar trok de zanger een volle Alpha tijdens Lowlands en stond hij op het bekende Amerikaanse festival Coachella.

Deel: