Enkele weken na de aankondiging dat Roger Hodgson (Ex-Supertramp) op 20 mei naar het Muziekgebouw in EIndhoven komt, is vandaag een nieuw concert aangekondigd. Wegens succes komt de muzikant op 3 september naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Weer, want in 2018 stond de populaire en charmante zanger ook al in Carré. Met zijn ‘Breakfast in America World Tour’ viert hij nu de 40e verjaardag van het legendarische album.

Na twee uitverkochte voorstellingen vorig jaar, komt Roger graag terug naar zijn zo geliefde Carré. In zijn ‘Breakfast in America World Tour’ komen alle tijdloze hits voorbij zoals ‘Give A Little Bit, ‘Dreamer’, ‘It’s Raining Again’ en vele andere nummers met onvergetelijke herinneringen. Roger Hodgson was de medeoprichter van Supertramp en de componist, tekstschrijver en zanger van hun vele wereldhits. Hij speelde 14 jaar lang met deze formatie.

Roger werd onderscheiden met twee belangrijke awards van de ASCAP (American Society of Composers, Authors and Publishers) voor zijn muziek. Tickets zijn te koop vanaf 23 februari via Ticketmaster, waar ook nog tickets te koop zijn voor het concert op 20 mei in Eindhoven.

Deel: