Vandaag zijn er twee nieuwe concerten bekend gemaakt voor het Royal Park Festival in de tuin van Paleis Soestdijk in Baarn. Tom Odell en BLØF  zullen beiden concerten verzorgen in de paleistuin. De voorverkoop voor beiden concerten beginnen aanstaande maandagochtend om 10:00.

De Britse singer-songwriter Tom Odell zal op zondag 14 juli optreden in de paleistuin. De Engelse singer-songwriter Tom Odell brak in 2012 definitief door met de hit ‘Another Love’. Zijn emotionele zang doet soms denken aan Jeff Buckley, al noemt hij zelf Elton John, Bob Dylan en Leonard Cohen als grote inspiratiebronnen.

De Zeeuwse band BLØF zal op donderdag 4 juli een concert geven op deze locatie. Het is voor de band, bekend van hits als ‘Zoutelande’, ‘Harder Dan Ik Hebben Kan’, ‘Mooie Dag’ en ‘Blauwe Ruis’, niet de eerste keer dat ze op deze locatie optreden. Dat deden ze al eerder in 2016.

De organisatie maakte gelijk bekend dat er nog meer namen bekend gemaakt zullen worden voor het festival. Naast Tom Odell en BLØF zullen er verder concerten plaatsvinden in de paleistuin van Gregory Porter op 6 juli, Guus Meeuwis op 5 juli, en de Amerikaanse band Live op 7 juli.

Deel: