De iconische Australische rockband Wolfmother komt naar Doornroosje! Dat frontman Andrew Stockdale een grootheid in de rockwereld is moge duidelijk zijn. Zijn band verkocht sinds de oprichting 18 jaar geleden plaat na plaat en won onder andere een grammy voor de ‘Best Hard Rock Performance’. Daarnaast tourde Wolfmother met legendarische acts als Aerosmith en AC/DC.

Het Australische trio onder leiding van zanger/gitarist Andrew Stockdale staat bekend om hun furieuze psychedelische hardrock in de stijl van AC/DC, Black Sabbath, Blue Cheer, Deep Purple, Kyuss en Led Zeppelin. Alsof de jaren 70′ nooit zijn geëindigd, is Stockdale ook nog gezegend met een stem als die van Ozzy Osbourne in zijn beste dagen. Wolfmothers vierde album ‘Victorious’ verscheen in 2016 en de band keerde hierop terug naar het geluid uit hun begintijd.

Op 26 juni staat Wolfmother in Doornroosje. De kaartverkoop start donderdag 31 januari om 10.00 uur.

Deel: