Voor Lowlands 2019 zijn maar liefst 53 namen bekend gemaakt. Onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots, The Prodigy, New Order, Pure Blood, A$AP Rocky, Anderson .Paak, New order, Billie Eilish, Anne-Marie en komen dit jaar naar Biddinghuizen. Ook Ziggy Marley, de Duitse techno-dj Paul Kalkbrenner en de Nederlandse artiesten Ronnie Flex, My Baby, Willem en Thomas Azier zijn van de partij.

Tame Impala
De Australische psychedelische rockband Tame Impala gaat in 2019 een nieuw album uitbrengen en een grote tour door de VS en Europa doen waarbij ze o.a. Coachella aandoen en dus ook Lowlands. Voor het nieuwe album is er met hiphoppers samengewerkt en is Kevin Parker wat minder perfectionistisch te werk gegaan.

Twenty One Pilots
De Ziggo Dome hadden ze in maart snel uitverkocht. Dit jaar zijn ze in augustus weer te bewonderen op Lowlands.

The Prodigy
The Prodigy heeft al 10 jaar niet meer op Lowlands gestaan, maar dit jaar zullen ze er weer te bewonderen zijn met een knallend optreden.

New Order
De voortzetting van Joy Division. Voor liefhebbers van elektronische muziek.

Billie Eilish
18-jarige zangeres die een mix van singer-song, pop en R ‘n’ B brengt.

Anderson .Paak
Diepgeworteld in de hiphop maar ook in de 70s. Heeft samengewerkt met Dr Dre, Kendrick Lamar en Snoop Dogg.

Lowlands 2019 zal plaatsvinden van 16 t/m 18 augustus. Zaterdag 2 februari om 11:00 uur gaat de kaartverkoop van start via Ticketmaster. Meer info hoor je in de gloednieuwe Lowlands podcast LLOWCAST.

De volledige lijst van tot nu toe bekende namen:
Tame Impala, Twenty One Pilots, The Prodigy, A$AP Rocky, Anderson .Paak & The Free Nationals, The National, New Order, Royal Blood, Anne-Marie, Billie Eilish, Franz Ferdinand, Giorgio Moroder, The Good, The Bad & The Queen, Jon Hopkins, Jorja Smith, Paul Kalkbrenner, Ronnie Flex & Deuxperience Band, Agoria (live), Antal, Denzel Curry, FKJ, Frank Turner & the Sleeping Souls, Helena Hauff, Honey Dijon, Hunee, JOJI, JUNGLE, Jungle by Night, Mall Grab, Marcel Dettmann, MY BABY, Parcels, The Streets, Thomas Azier, Weval, Willem, Ziggy Marley, Boy Pablo, The Chats, Code Orange, Courtesy, Denis Sulta, Dimension, Dub Inc, I Don’t Know How But They Found Me, IDLES, Marc Rebillet, Moonlight Benjamin, POND, Slaves, This is LOVSKI, Two Feet en Whitney.

Deel: