De Nederlandstalige rockband Van Dik Hout viert in 2019 zijn 25-jarig bestaan! Daar hoort natuurlijk een tournee bij, want het is toch leuker om ‘Stil In Mij’ mee te brullen met honderden anderen dan in je eentje op je slaapkamer. Martin Buitenhuis en zijn mannen kunnen terugkijken op een indrukwekkende carrière met een al even indrukwekkende start: van het debuutalbum ‘Van Dik Hout’ (1994) werden in no-time 100.000 exemplaren verkocht.

Daarnaast leverde hun uitstapje samen met Acda en de Munnik als De Poema’s de enorme hits ‘Houten Hart’ en ‘Zij Maakt Het Verschil’ op. Met hun poëtische, eerlijke rock van consequent hoog niveau is Van Dik Hout in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een springlevend monument van de Nederpop! Daar zijn wij wel even stil van.

Op deze avond spelen ze het debuutalbum ‘Van Dik Hout’ uit 1994 integraal. (Met o.a. de nummers ‘Stil In Mij’, ‘Alles Of Niets’, ‘Meer Dan Een Ander’). Van Dik Hout staat op 9 mei in De Helling in Utrecht.

Deel: