Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Octanes in het Burgerweeshuis.

Concerttip woensdag 9 januari: The Octanes in het Burgerweeshuis

The Octanes is een van de bekendste rockabilly-bands van Amerika. Ze spelen voornamelijk origineel materiaal, zwaar geworteld in hillbilly, terwijl het traditionele geluid wordt opgevoerd met stuwende ritmes en een prominent aanwezige gitaar. Niet voor niks dat ze genomineerd zijn in 2011 voor Best Americana, Best Roots Rock en Beste Bassist!

Deel: