Op dinsdag 12 november 2019 keren de dames van OG3NE terug naar Heerlen met hun gloednieuwe Sweet Harmony Tour. Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte theaterconcerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal en unieke prestatie welke de populariteit van deze succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.

Ook alle beschikbare tickets voor hun 10 kerstconcerten OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ in het Kurhaus in Scheveningen waren binnen no-time uitverkocht. In het najaar 2019, op veler verzoek terug in het theater; de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band in 60 theaters met de Sweet Harmony Tour.

OG3NE is na het winnen van ‘The Voice Of Holland’ en ‘Beste Zangers’ definitief doorgestoten naar de top van de Nederlandse muziekwereld. Met hun deelname aan het Eurovisie Songfestival zette OG3NE zich ook internationaal op de kaart. Ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke samenzang. Ook ontvingen zij een Award voor de beste vocalen van het festival.
Als voorloper op hun gloednieuwe theatertournee verschijnt in september hun nieuwe album.

Deel: