Thomas Azier (NL), RAKETKANON (BE), The Soft Moon (USA) en Husky Loops (GB) zijn de eerst bekend gemaakte namen voor Welcome to The Village 2019. De zevende editie van het festival vindt plaats van 18 tot en met 21 juli in recreatiegebied de Groene Ster.

Eerste bevestigingen

Thomas Azier is momenteel aan het touren met zijn net uitgebrachte album Stray, dat kan rekenen op lovende kritieken. Ook live wordt het nieuwe werk uitstekend ontvangen, getuige de uitverkochte clubtour. Husky Loops is een grote belofte uit Londen, die hun catchy indierock deze zomer naar het festival brengt. Raketkanon uit België komt De Groene Ster voorzien van een donkere dosis sludge en het Amerikaanse The Soft Moon brengt hun vlammende postpunk naar Leeuwarden.

Start ticketverkoop

Omdat de BTW op festivaltickets volgend jaar omhoog gaat van 6 naar 9 procent, start Welcome to The Village nog dit jaar met de eerste batch ‘Earliest Bird’ tickets. Zo kunnen bezoekers voor de ‘oude’ prijs een ticket kopen voor het festival. Die ticketverkoop start vrijdag 14 december om 10.00 uur

Over Welcome to The Village

Welcome to The Village vind plaats van 19 t/m 21 juli 2019 in recreatiegebied de Groene Ster, bij Leeuwarden. Naast (podium)kunst is er ook dit jaar ruim aandacht voor innovatie, wordt er met maatschappelijke partners aan het handgemaakte festival gewerkt en is lekker én logisch eten prioriteit.

Deel: