Marco Borsato heeft zojuist extra concerten in De Kuip aangekondigd. Vrijwel alle 47.000 beschikbare plaatsen voor het concert op 29 mei 2019 werden binnen enkele minuten verkocht. Daarom zijn er inmiddels al weer twee extra shows in de verkoop, die op zaterdag 1 juni  en op woensdag 5 juni zullen plaatsvinden.

De extra show betekent een bijzondere mijlpaal voor zowel de zanger en het stadion. Het oude record van The Rolling Stones, die tussen 1982 en 2003 tien keer in het stadion optraden, wordt nu verbroken door Borsato. Met deze extra show komt zijn totaal op elf De Kuip-optredens.

Marco Borsato: ‘Ik ben eerlijk gezegd een beetje stil van de ontwikkelingen van vanochtend. Uiteraard denk ik weleens terug aan de succesvolle concertreeksen van 2002 en 2004, maar anno 2019 is dat natuurlijk veel minder vanzelfsprekend. Ik ben dan ook ongelofelijk trots en dankbaar dat het publiek van toen en nu nog steeds mij en mijn muziek omarmt. Het heeft oprecht al mijn verwachtingen overtroffen’.

Marco Borsato stond maar liefst negen keer in De Kuip. In 2002 en 2004 bezochten in totaal bijna een half miljoen mensen de concertreeks in het stadion.

Deel: