Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig, speelt in februari en maart een uitgebreide clubtour door Nederland. Toontje Lager is bekend van hits zoals ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. Toontje Lager keerde onlangs, na meer dan dertig jaar, in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie terug op de Nederlandse podia.

Onder de bezielende leiding van Erik kun je genieten van alle hits, maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod: ‘Vroeg of laat’, ‘Lente in Twente’, ‘In gedachten’, ‘Het doet pijn’ en wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’, de solohit van Erik Mesie uit 1986. Ook speelt Toontje Lager nieuw materiaal.

Komende maand is Toontje Lager al te zien in TivoliVredenburg in Utrecht (23 november) en Bitterzoet in Amsterdam (27 november).

De tourdata zijn:

18/01 Den Haag – Paard
02/02 Leeuwarden – Neushoorn
08/02 Arnhem – LuxorLive
16/02 Alkmaar – Victorie
21/02 Zwolle – Hedon
23/02 Hengelo – Metropool
14/03 Haarlem – Patronaat
21/03 Breda – Mezz
22/03 Amersfoort – Fluor
29/03 Groningen – Oosterpoort

Deel: