Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: LAKSHMI in Theater Dakota.

Concerttip zaterdag 27 oktober: LAKSHMI in Theater Dakota

Het grote talent LAKSHMI wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir elektronische muziek. Voor het eerst gaat zij met haar voorstelling ADEM het theater in. Te zien op zaterdag 27 oktober (20.15 uur) in Theater Dakota. Mét gratis voorprogramma van zanger Prewien Pandohi-Mishre! Hij geeft voor het concert van LAKSHMI een gratis voorproefje op Festival Sacred Songs en zal mystieke lovesongs zingen.

De voorstelling ADEM is een modern verhaal over een twintiger, hoe het is om je als meisje en vrouw in een mannenwereld te bevinden. Een fantastisch concert met nummers vol pop, elektro en klassieke elementen, gespeeld door haar eigen band. LAKSHMI wordt een hele grote! Eigenlijk is zij dat al; en wij hebben haar in Dakota! In samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout maakt zij een voorstelling waar ze het publiek een complete experience geeft wat muzikaal en visueel een onuitwisbare indruk maakt.

Deel: