De band Fools Garden, bekend van de hit ‘Lemon Tree’, komt voor het eerst naar Nederland. Toen Peter Freudenthaler en Volker Hinkel Fools Garden in 1991 oprichtten, zag niemand het aankomen dat de band een paar jaar later wereldberoemd zou worden. Met de release van ‘Lemon Tree’ brak de band over heel de wereld records. Van Noorwegen tot Ierland, Singapore, Rusland en Maleisië, overal ter wereld haalde Fools Garden de krantenkoppen. Met als gevolg talloze gouden en platina awards.

Het hield niet op bij Lemon Tree. Singles ‘Wild Days’, ‘It Can Happen’, ‘Why Did She Go’ en ‘Suzy’ gingen regelrecht naar de top van de hitlijsten wereldwijd.

Op 20 april bracht het Duitse Fools Garden een nieuwe plaat (‘Rise And Fall’) uit en heeft daarmee besloten om dit voor het eerst te vieren bij hun Nederlandse buren in Podium de Vorstin. Het concert vindt plaats op zondag 18 november en Maxazine mag hiervoor enkele kaarten weggeven. Like Maxazine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan, misschien win je een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Deel: