Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Matt Simons in TivoliVredenburg.

Concerttip maandag 22 oktober: Matt Simons in TivoliVredenburg

De Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons had zijn eerste hit in Nederland met ‘With You’, dat in 2012 werd gebruikt in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Met opgewekte popsongs bleef Simons een graag geziene gast in ons land en zijn volgende twee hits hadden zelfs een Nederlandse inbreng: ‘Catch & Release’ (2014) werd na twee jaar een grotere hit dankzij een remix van Deepend, en ‘Breng Me Naar Het Water’ – een duet van Simons en Marco Borsato – raakte vele gevoelige snaren. Nieuw werk komt eraan, de dansbare single ‘We Can Do Better’ is alvast een vrolijke voorloper!

Deel: