Wanneer twee legendes samen komen kan het niet anders dan dat hier magie uit voort komt. Pilot, het muzikale hart van de Alan Parsons Project, en Maggie Reilly, zangeres van de Mike Oldfield Band, openen voor ons hun schatkist aan hits en samen creëren ze een show die voor velen een soundtrack van hun leven zal zijn. Ze zijn zaterdag 10 november te zien in Gebouw-T in Bergen op Zoom.

Na het maken van hits als ‘Magic’, ‘January’, ‘Just A Smile’ en ‘Call Me Round’, werd Pilot het muzikale hart van de Alan Parsons Project. Je hoort de band op alle albums van ‘Tales of Mystery And Imagination’ tot ‘Stereotomy’. Wederom met hits als ‘Eye In The Sky’, ‘Don’t Answer Me’, ‘Lucifer’ en ‘Let’s Talk About Me’. Tijdens deze avond zal David Paton van Pilot zijn hits zingen uit de tijd van Alan Parsons Project en de band Camel.

Maggie Reilly werd onderdeel van de Mike Oldfield band in 1980. Haar heldere stem werd het handelsmerk van de band. Het is moeilijk de classics ‘Moonlight Shadow’, ‘To France’ en ‘Family Man’ in te beelden zonder de stem van Maggie. Eye in the Sky is zaterdag 10 november te zien in Gebouw-T.

Deel: