Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Jack and the Weatherman in Rotown.

Concerttip woensdag 3 oktober: Jack and the Weatherman in Rotown

Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman zijn Jack and the Weatherman, twee vrienden uit Haarlem die met zonnige liedjes, liefde voor muziek en plezier in het spelen positiviteit de wereld in sturen. Folkpop noemen ze hun muziek zelf, geïnspireerd door o.a. Jason Mraz, The Lumineers en de tweestemmige harmonieën van Simon & Garfunkel.

Een beetje pop, een vleugje folk en een toefje reggae, diepgang gecombineerd met positiviteit. In hun liedjes worden de mooie kanten van het leven gevierd, en ingezien hoe kwetsbaar die schoonheid is. Muziek om mensen een goed gevoel te geven, maar ze ook aan het denken te zetten.

Deel: