Carrie Underwood, Parker Millsap, Hannah Williams & The Affirmations, David Ramirez, Becca Mancari, Wulf en De Rooie Jager spelen op Tuckerville 2018. Dat werd deze week bekendgemaakt. Een van de grootste countrysterren ter wereld, de Amerikaanse zangeres Carrie Underwood die tientallen miljoenen platen verkocht, geeft haar eerste Nederlandse concert ooit op Tuckerville. Eerder maakte initiatiefneemster Ilse DeLange al bekend dat onder meer George Ezra, Isaac Gracie, Jacqueline Govaert, Matthew Crosby en Tom Grennan op Tuckerville spelen. Tuckerville vindt plaats op zaterdag 1 september 2018 op het sfeervolle terrein van Het Rutbeek, nabij Enschede. De kaartverkoop is al gestart.

Carrie Underwood
De carrière van Carrie Underwood werd in 2005 gelanceerd met de winst van het televisieprogramma American Idol. Ze groeide uit tot een internationale superster in zowel muziek, televisie als film. Carrie Underwood won zeven GRAMMY® Awards, verkocht wereldwijd 64 miljoen platen en bracht 26 singles uit die op nummer één kwamen – aan dertien daarvan schreef ze zelf mee. Carrie Underwood brengt haar nieuwe studioalbum ‘Cry Pretty’ – met daarop de gelijknamige hitsingle – uit op 14 september. Initiatiefneemster Ilse DeLange zegt trots: ‘Ik ben superblij dat één van Amerika’s grootste countrysterren dit jaar naar mijn eigen Tuckerville komt. Het éérste optreden ooit in Nederland van Carrie Underwood. Nashville in Twente, yes!’

Meer bevestigingen
Naast Carrie Underwood speelt ook de jonge Amerikaanse singer-songwriter Parker Millsap op Tuckerville, net als de Engelse soulband Hannah Williams & The Affirmations. Uit de Verenigde Staten komen ook folkzangeres Becca Mancari en americanazanger David Ramirez, ook zij treden beiden op tijdens Tuckerville op 1 september. Van eigen bodem komen Wulf en dj De Rooie Jager, die net als vorig jaar draait in The Barn. Daarnaast verzorgen Suzan & Freek, Blackbird en Tom Schraven de kampvuursessies op Tuckerville. Met deze toevoegingen is de line-up van Tuckerville 2018 compleet.

Line-up:
Ilse DeLange • George Ezra • Carrie Underwood • Becca Mancari • Birth Of Joy • Danny Vera • David Ramirez • De Rooie Jager • Gallowstreet • Hannah Williams & The Affirmations • Her Majesty • Isaac Gracie • Jacqueline Govaert • Matthew Crosby • Parker Millsap • Tim Knol • Tom Grennan • Wulf • Suzan & Freek (kampvuursessie) • Blackbird (kampvuursessie) • Tom Schraven (kampvuursessie)

Deel: