Alle acts voor de eerstvolgende editie van Pump up the 90’s in Evenementenhal Hardenberg zijn bekend. Op Main Stage treden DJ Paul Elstak, 2 Brothers on the 4th Floor, Party Animals en DUNE op. De organisatie lanceert ook een compleet nieuw podium: de Foute 90’s & zer00’s Stage. Hier komen Jody Bernal, Captain Jack en Q-music Het Foute Uur in actie.

Pump up the 90’s viert op zaterdag 8 december 2018 alweer zijn 23ste editie. De 90’s party is uitgegroeid van een paar honderd bezoekers in de beginjaren naar ruim achtduizend en vanaf deze editie groeien we nog verder door. Tijdens elke editie introduceert de organisatie nieuwe onderdelen in het succesvolle concept. Nu wordt het tweede podium omgetoverd naar de Foute 90’s & zer00’s Stage.

“Het concept van Pump up the 90’s bewijst zich al jarenlang. Alleen stilstand is achteruitgang, om er maar eens een cliché uit te gooien. Maar het is wel zo! De basis van het festival blijft onveranderd met een gigantisch hoofdpodium en de grootste artiesten uit de 90’s. Daarom zijn we ook enorm blij met de line-up met DJ Paul Elstak als klapstuk en knaller van de avond, terwijl 2 Brothers on the 4th Floor zorgen voor die typische 90’s vibes met onder meer hun allergrootste hit ‘Never Alone’. Bovendien breiden we ons ‘muziekassortiment’ dit jaar iets uit met de nieuwe Foute 90’s & zer00’s Stage.”

Tijdens Pump up the 90’s bestaan de muziekoptredens uit happy hardcore, eurodance en andere typische 90’s hits. Kaarten zijn online te bestellen voor 18,50 euro (regular tickets). Per 1 november geldt het late bird tarief van 21 euro. Pump up the 90’s vindt plaats op zaterdag 8 december 2018 in Evenementenhal Hardenberg van 20.30 tot 02.30 uur. Meer informatie vind je hier.

Deel: