Met de zon hoog aan de hemel en een temperatuur van 30 graden Celsius werd in Heerlen weer een geweldig festival georganiseerd: Park City Live. Een festival met veel muziek, lekkere foodtrucks, kleine knusse eetkraampjes, een VIP-ruimte en veel gezellige biertentjes straalt het vooral gezelligheid voor het hele gezin uit. De sfeer van het Limburgse festival komt binnen bij het gehele publiek.

De muzikale line up van dit festival is elk jaar weer top en iedereen vermaakt zich. Veel Heerlenaren spreken af om samen naar het festival te gaan en er wordt dan ook veel bijgepraat op het festival. Daar gaat het om bij dit festival: Gezelligheid op en top. Het grote publiek dat het gezellige festival bezocht snapte dat dan ook volkomen en de sfeer in de buitenlucht was dan ook opperbest.

Park City Live 2018 2018 had een meer dan geweldige line-up op de mainstage staan. Met namen als Anouk, Guus Meeuwis, Nena, Racoon (als vervanger van Dotan), Chef Special, Waylon, Miss Montreal, La Pegatina, Ronnie Flex & Deuxperience, My Baby, Big2, Kraantje Pappie, Rootsriders en de winnaar van de bandwedstrijd ‘We Aar Bek’ werd al gesproken van het, na Pinkpop, tweede festival van Limburg. En in ieder geval het gezelligste.

Naast een Mainstage was er ook een Dance Area, met daarop zo’n 23 dj’s, die verdeeld over twee dagen het publiek vermaakten met hun dance-muziek. Er was genoeg geluid aanwezig om over het hele festivalterrein een goede bas uit te dragen, vanaf het moment wanneer de eerste act het podium betrad. Het publiek genoot van elk optreden en door de warmte gingen veel mensen op zoek naar een beschutte plek, om vanaf daar te genieten van het feestgedruis op het festival.

Op de Mainstage stonden voor alle leeftijden de verschillende acts hun ding te doen. De Spaanse feestmuziek van La Pegatina, de Zeeuwen van Racoon, de Rootsriders die de Reggae van Bob Marley voortbrachten, Waylon die de country naar Heerlen bracht en als afsluiter van het weekend was Guus Meeuwis aangetrokken. Meeuwis bleek inderdaad die echte feestmaker in hart en nieren, die vanuit Brabant was gekomen om bij Park City Live in Heerlen de mensen van een feestje te voorzien. En dat lukte goed! De organisatie heeft de mensen een goed gevoel gegeven met een ongelooflijk geweldig mooi weekend op Park City Life 2018.

Deel: