Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Nickelback in de Ziggo Dome.

Concerttip maandag 25 juni: Nickelback in de Ziggo Dome

Met de Feed The Machine Tour viert de band zijn 9e, gelijknamige studioalbum, volgens velen hun meest verfijne en krachtige werk sinds hun doorbraak-album ‘Silver Side Up’. “We can’t wait to get back and play for all the amazing people of Europe! This is, by far and away, our biggest and best production to date; and we’re ready for one hell of a party”, aldus Nickelbacks Chad Kroeger. Sinds de oprichting in Alberta, Canada in 1995 heeft de multi-platina rockband Nickelback zich ontwikkeld tot één van de meest succesvolle acts van de laatste twee decennia. Hun onvermijdelijke monsterhit ‘How You Remind Me’ werd gekroond tot Billboards ‘Top Rock Song of the Decade’ en stond op de vierde plek op de Top 10 songs of the 2000’s lijst.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: