Op zaterdag 23 en zondag 24 juni vindt Festival Mundial plaats in de Spoorzone in Tilburg. Onder andere Jazzlegende Orlando Julius en Ghanese grootheid Ebo Taylor brengen het festival een bezoek. In het industriële en creatieve hart van Tilburg, de Spoorzone, vindt dit weekend de 31e editie van Festival Mundial plaats. Het festival biedt meer dan 60 acts, wereldse headliners, ruim 26 foodtrucks, straattheater en mini- colleges.

Headliners: Global
Nigeriaanse Jazzlegende Orlando Julius is meegenomen in de line-up. De pionier van de afrobeat speelt samen met Londense band Heliocentrics. Ghanese grootheid Ebo Taylor verzorgt ook als 82-jarige een feest. Boy George’s petekind Hollie Cook brengt tropical pop en reggae.

Headliners: Dutch
De jongste programmeur van Nederland, Sophieke Gremmen, weet verschillende up-and-coming en wereldse headliners aan Festival Mundial te binden. Met ook Nederlandse helden: het Nederlandse blaasmuziekensemble Gallowstreet, de Groningse Kraantje Pappie, cult- funkhelden De Likt en de Tilburgs-Egyptische electro van Cairo Liberation Front.

De volledige line-up vind je hier.

Deel: