Depeche Mode fans opgelet. De band brengt vanaf eind augustus een aantal special edition, 12″ vinyl box sets uit met daarop de singles van ieder Depeche Mode album, te beginnen met de uitgave van ‘Speak & Spell – The 12″ Singles’ en ‘A Broken Frame – The 12″ Singles’. Iedere single is geremastered vanaf de originele tapes in de beroemde Abbey Road Studios.

Depeche Mode: “Our 12″ singles have always been incredibly important to the band. It’s great to be able to re-share these songs with old and new fans in the way they were originally intended to be experienced. We hope you enjoy them as much as we do.”

Buiten deze 12″ vinyl heruitgaves brengt Depeche mode een special limited-edition serie horloges op de markt, geïnspireerd door hun 55 singles. De horloges komen met een Roland JP-08 synthesizer, een kopie van de corresponderende vinyl single en een certificaat van echtheid, gesigneerd door de band.

Deel: