Een jaar na het succes van DeWolff in Oosterpoort Groningen speelde deze geweldige rockband afgelopen donderdag opnieuw in de Oosterpoort. De zaal begon langzamerhand al aardig vol te lopen tijdens de supportband The Dawn Brothers die de sfeer er al meteen ingooiden. Het zijn jonge muzikanten die muzikaal erg goed waren. De mensen begonnen al meteen volop mee te swingen met de bluesrockmelodieën.

Na deze swingende opwarmer volgde er een pauze van een half uur, het moment dat iedereen even wat te drinken kon gaan halen of even kon napraten over de band die net was geweest. De zaal begon steeds voller te lopen en al gauw kwam de band het podium op.

Drie jonge jongens met een enorme passie voor muziek, en dat was te merken! Pablo van de Poel zong de nummers prachtig en speelde daarbij gitaar. Zijn jongere broertje Luka bespeelde de drums en Robin Piso op Hammond Orgel. De band is uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land, en deze titel zijn ze helemaal waard. Ze speelden de nummers super strak en loepzuiver. Het publiek zong luidkeels mee of was aan het dansen. Verbazingwekkend genoeg was er op het einde van de avond ook nog een kleine moshpit ontstaan.

Na de show werd er hier en daar nog wat gekletst en werden er nog wat drankjes gedronken in de hal. Bij de merchandise werden de fans opgewacht door de band en was er een mogelijkheid om je gekochte merch te laten signeren en/of om een foto te maken. Hier ontstond dan ook al snel een erg lange rij met fans die hun mogelijkheid zagen om de muzikanten te ontmoeten.

Kortom, het was een show waar je U tegen zegt. De muziek was geweldig en de sfeer zelfs nog beter.

Foto’s (c) Ymkje Veenstra

Deel: