Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: George Ezra in Paradiso.

Concerttip dinsdag 10 april: George Ezra in Paradiso

Je kent hem natuurlijk van monsterhit ‘Budapest’: de jonge, Britse singer-songwriter George Ezra, gezegend met een diepe, warme stem en een talent voor het pennen van mooie hits. Vorig jaar bracht hij een nieuwe single ‘Don’t Matter Now’ uit, waarop zijn onmiskenbare stemgeluid en pakkende gitaarspel weer net zo catchy is als op debuutalbum ‘Wanted On Voyage’ uit 2014. Eerder verzorgde hij het voorprogramma voor artiesten als Hozier, Sam Smith en Tom Odell, afgelopen jaar mocht hij op Best Kept Secret en Glastonbury op eigen houtje de harten van festivalgangers veroveren. Een nieuw album is onderweg en daarover wil de beste man nog weinig kwijt. Wel is duidelijk dat tijdens dit optreden veel nieuw werk gespeeld zal worden. Voorprogramma: Beaux

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: