De Utrechtse singer-songwriter Lukas Batteau is opgegroeid in Zuid-Korea, Amerika en Nederland. Hij maakt sfeervolle muziek met zielroerende teksten die je meenemen op een emotionele reis. Zijn zuivere, warme stemgeluid doet je denken aan Ben Howard. Lukas was al eerder bekend in de muziekwereld, maar heeft door een burn-out een pauze moeten nemen. Hij is terug vol nieuwe inspiratie en geeft mee dat we niets hoeven te bewijzen, zolang we maar doen waar we van houden. Op zijn aankomende album, ‘Slow Traveler’, hoor je zijn nieuwe sterke sound terug.

De nieuwste single van dat album, ‘The Car Crash’, ging vorige week nog in première hier op Maxazine. Het nummer is een geweldige track, die duidelijk aangeeft welke richting Lukas op gaat. Op 22 maart presenteert Lukas Batteau zijn nieuwe album ‘Slow Traveler’ in EKKO in Utrecht. Jij kan daarbij zijn! Mail daarvoor je naam en woonplaats naar lukasbatteau@maxazine.nl en misschien wil jij twee kaarten!

Deel: