Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Rosemary & Garlic in Sugarfactory.

Concerttip zondag 18 maart: Rosemary & Garlic in Sugarfactory

Op 12 januari 2018 verscheen het debuutalbum van het Nederlandse duo Rosemary & Garlic, waar zowel in binnen- als buitenland reikhalzend naar werd uitgekeken. Het tweetal wist de afgelopen jaren velen te betoveren met ijle, ongrijpbare muziek, geworteld in de folk en singer-songwriter traditie, maar waar kwalificaties nooit echt vat op kregen. De voortekenen zijn heel positief. Zo verscheen ‘I’m Here’, dat voorafgaand aan het album werd uitgebracht, in de prestigieuze The Most Beautiful Songs in the World playlist van Spotify.

Support: Janna Lagerström
Janna Lagerström maakt Nederlandstalige poëziepop. Dromerige liedjes waarin ze de wereld om zich heen vangt met beeldende teksten die op subtiele wijze tot leven komen in pakkende melodielijnen. Zo weet Janna de luisteraar mee te nemen in haar verhalen, verstild en sterk in haar kwetsbaarheid.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: