WOO HAH! pakt dit jaar groter uit dan ooit. Het evenemententerrein van Beekse Bergen zal een weekend lang gelden als de ultieme hiphop getaway. De lustrumeditie van het festival wordt van 13 t/m 15 juli gevierd, compleet met een camping en aangrenzend bungalowpark.

Er zijn 17 nieuwe acts aan line-up toegevoegd: Migos, Trippie Redd, Giggs, Mick Jenkins, Lil Xan, Snakehips, Sam Gellaitry, Yxng Bane, Gashi, Bas, Injury Reserve, Junglepussy, Latifah, Zwangere Guy, Hyperlink, Siroj en Lion Kojo. Al eerder werden onder andere J. Cole, A$AP ROCKY, Cardi B, Joey Bada$$, Action Bronson en Blackbear aangekondigd. Binnenkort maakt de organisatie de line-up compleet. De kaartverkoop is reeds gestart.

Het raptrio Migos is één van de grootste hiphopformaties van het moment. De heren braken wereldwijd door met de hit ‘Bad and Boujee’ en gaan sindsdien als een speer. Nadat ze hun album ‘Culture II’ begin dit jaar uitbrachten met hits als ‘Motorsport’ (ft. Nicki Minaj en Cardi B) en ‘Stir Fry’ delen ze een bijzonder record met The Beatles. Beide groepen hebben 14 singles tegelijkertijd in de Billboard Hot 100 gekregen. De 19-jarige rapper Trippie Redd bracht vorig jaar ‘Love Scars’ uit, waarmee hij niet alleen binnen no-time miljoen views haalde op YouTube, maar ook de aandacht trok van Travis Scott waarmee hij de track ‘Dark Knight Dummo’ uitbracht. Inmiddels werkt hij samen met Drake en Lil Wayne en ligt de wereld aan zijn voeten. Giggs wordt gezien als één van de grondleggers van Grime. Hij timmerde vanuit Londen al jaren aan de weg met albums als ‘Landlord’ voordat hij vorig jaar op het succes-album ‘More Life’ van Drake verscheen. Ze werkten samen op maar liefst twee tracks, ‘No Long Talk’ en ‘KMT’. Sinds de twee rappers samen op tour gingen verovert Giggs de wereld met zijn UK-sound.

HUIDIGE LINE-UP:
J. Cole, A$AP ROCKY, Migos, Cardi B, Joey Bada$$, Action Bronson, Blackbear, 6LACK, Lil Pump, Goldlink, Ski Mask The Slump God, Rich Brian, Cashmere Cat, Trippie Redd, Giggs, Mick Jenkins, A Boogie Wit Da Hoodie, Lil Xan, Smokepurpp, J Hus, Denzel Curry, Snakehips, Belly, Sam Gellaitry, A$AP Twelvyy, Yxng Bane, GASHI, Fonti Stacks, Bas, Night Lovell, Sevn Alias, Injury Reserve, Mist, Bokoesam, Mula B, Leafs, Jacin Trill, Latifah, Junglepussy, Beats By Esko, Ares, Zwangere Guy, Hyperlink, SIROJ, Lion Kojo.

Deel: