HAEVN, een band met een naam die bij steeds meer mensen bekend in de oren klinkt, en nu al voor de tweede keer Paradiso heeft uitverkocht, trekt steeds meer publiek. Dit bleek bij aankomst al, vrijdagavond in Paradiso. Er stond een lange rij voor de entree van de hoofdstedelijke poptempel, maar de sfeer zat er direct al in!

Voor de mensen die nog geen beeld bij de band HAEVN hebben; Songwriter Marijn van der Meer en filmmuziekcomponist Jorrit Kleijnen zijn ooit aan elkaar gekoppeld door een reclamespotje. Nu zijn zij de twee die hét hemelse duo vormen: HAEVN. Ze worden op het podium ondersteund door meerdere getalenteerde muzikanten, waaronder Bram Dorelijers (gitarist), David Broeders (drummer) en bassist Mart Jeninga. Deze samenstelling van inspiratievolle muzikanten leidde tot een indrukwekkende show.

Het publiek werd warmgedraaid voordat het echte werk kon beginnen. Will Knox mocht zijn passie voor muziek delen met de mensen in de zaal en hij viel meteen in de smaak bij het publiek. Met zijn akoestische gitaarspel en pure zangkwaliteit nam hij het publiek mee in zijn gecoverde nummers. Kortom, een goed voorprogramma.

Bram Dorelijers, gitarist van HAEVN, pakte het publiek meteen na aanvang van het hoofdprogramma in met zijn gitaarkunsten. Het publiek stond echter vrij direct al een verrassing te wachten. De volle zaal kreeg namelijk ook alvast de nummers van hun nieuwe album ‘Eyes closed’ te horen, dat 25 mei 2018 pas internationaal gereleased zal worden. Het album is bijzonder divers en het publiek was erg enthousiast. De nummers verschilden van rustige muziek tot wat meer dansbare nummers. De band nam het publiek mee in de verhalen achter hun nummers en de hele zaal leefde erin mee. Wat zeker nog ter sprake moet komen, was de geweldige lichtshow. Dit schouwspel maakte het hele plaatje compleet.

De nieuwe show van HAEVN zat goed in elkaar, de sfeer was energiek en erg gezellig. Daarbij vullen de muzikanten elkaar perfect aan waardoor alles op zijn plek viel en ze een geweldig concert neerzetten. De lichtshow was geweldig en ook het geluid was van uitstekende kwaliteit. Het publiek heeft duidelijk heel erg genoten van de inspirerende band HAEVN! In Paradiso beloofde de band hun fans muzikaal een mooie tijd tegemoet te gaan.

Foto (c) Janne van der Vegt
Meer foto’s in ons Facebookalbum

Deel: