“Celebrating 30th anniversary of ‘Slow Turning’. Hiatt & The Goners featuring Sonny Landreth playing the album in its entirety along with greatest hits”. Met inmiddels een carrière van meer dan 40 jaar kan er rustig geconcludeerd worden dat de Amerikaanse singer-songwriter en gitarist John Hiatt zijn sporen heeft verdiend. Zijn doorbraak kwam pas echt dankzij zijn hit Have A Little Faith In Me, dat door vele artiesten is gecoverd. Zijn laatste album Terms Of My Surrender is zeer gevarieerd met 11 bluesy en folky songs met een licht satirische noot. John Hiatt & The Goners komen op 13 juli 2018 naar De Oosterpoort in Groningen.

Slow Turning
Na het album Slow Turning startte John Hiatt onder de naam ‘The Goners’ een nieuwe groep die wordt aangevoerd door slidegitarist Sonny Landreth. Hiermee maakt hij vuige rocknummers en mooie ballads. Zijn show in De Oosterpoort staat in het teken van het 30-jarig bestaan van Slow Turning. Samen met The Goners en Landreth zal Hiatt nummers van dit album spelen afgewisseld met andere bekende hits uit zijn carrière.

Deel: