Na twee uiterst succesvolle tournees met de weergaloze vertolking van Déjà vu en Marrakesh Express in alle grote Nederlandse theaterzalen, tot aan een uitverkocht Koninklijk Theater Carré, komt Her Majesty terug naar Groningen. Met een nieuwe en stevige clubtour als ode aan de helden Crosby, Stills, Nash & Young. Her Majesty komt donderdag 20 september naar De Oosterpoort in Groningen.

The Very Best of CSNY brengt het ultieme overzicht van al het moois dat het illustere viertal Crosby, Stills, Nash & Young gezamenlijk of afzonderlijk van elkaar hebben gemaakt. Denk aan Carry On, Helplessly Hoping, Our House en Almost Cut My Hair maar ook aan Cinnamon Girl, Heart of Gold en Like a Hurricane. Her Majesty speelt voor de allerlaatste keer de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young tijdens de tour: The Very Best Of CSNY.

De Nederlandse band Her Majesty bestaat uit Bertolf Lentink (gitaar), Jelle Paulusma (gitaar), Bauke Bakker (drums), Diederik Nomden (gitaar en toetsen) en Drik Schreuders (bas). Samen verzorgen de heren de zang. De band wist de Nederlandse pers nieuwsgierig te maken, waardoor verschillende kranten hun lof over de nieuwe tour hebben gegeven.

Deel: