Alles wijst erop dat de Spice Girls weer bij elkaar komen voor een reünie tournee. Victoria Adams, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Melanie Brown en Geri Halliwell zouden alle vijf weer mee doen. Naar verluidt zou er vandaag een speciale bijeenkomst plaats hebben gevonden in het huis van Geri Halliwell om plannen voor de reünie te maken. Victoria Beckham postte op haar Instagram account een foto van deze bijeenkomst.

De Spice Girls waren in de tweede helft van de jaren ’90 zeer populair. De Britse meidenband scoorden hits met ‘Wannabe’,’Say You’ll Be There’,’2 Become 1′, ‘Mama’, ‘Who Do You Think You Are’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Too Much’, ‘Stop’, ‘Viva Forever’ en ‘Goodbye’. In 1998 verliet Geri Halliwell de groep om een solocarrière te starten. Na twee hits in 2000 met ‘Holler’ en ‘Let Love Lead The Way’ hield de groep op te bestaan. Hoewel er toentertijd nooit een officieel bericht kwam over het einde van de band. In 2007 kwam er een eerste reünie van 2 jaar. Een tweede reünie volgde in 2012 voor een optreden tijdens de afsluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen.

Dit zou nu de derde reünie van de Spice Girls worden. Naar verluidt zouden ze allemaal 10 miljoen pond (zo’n 11,3 miljoen euro) mee hiervoor opstrijken. Verdere details over een wereldtournee of een mogelijk concert in Nederland zijn tot nu toe nog niet bekend, maar zullen waarschijnlijk binnenkort bekend gemaakt worden.

Deel: