Op 25 februari 2018 zou George Harrison zijn 75-ste verjaardag hebben gevierd. Voor een aantal Nederlandse topmuzikanten is dit aanleiding om een hommage te brengen aan de ‘stille Beatle’. In een avondvullende show komen alle classics van Harrison voorbij: zowel het repertoire uit zijn Beatles-periode als dat van zijn soloalbums en projecten (Travelling Wilburys).

While My Guitar Gently Weeps: A Tribute to George Harrison is een tribute band rond singer-songwriter Eric van Dijsseldonk. Hij heeft de crème de la crème van de Nederlandse muzikanten om zich heen verzameld, waarmee hij de beste vertolkingen brengt die Harrison zich wensen kan. Onder meer Here Comes The Sun, Bangladesh, My Sweet Lord, Handle With Care en natuurlijk While My Guitar Gently Weeps staan op het programma.

In samenwerking met Rise Agency en Podium Hoogeveen mag Maxazine enkele kaarten weggeven voor de première van deze geweldige avond, waar muzikanten als Eric van Dijsseldonk (gitarist bij Erwin Nyhoff), Martijn van Agt (gitarist bij Anouk, Ilse Delange en Common Linnets), Bram van den Berg (drums bij Krezip, Jaqueline Govaert en Drive like Maria), Thijs Vermeulen (bassist bij Sjako!), Theo Sieben gitarist bij Douwe Bob en Henny Vrienten) en Rob Geboers (toetsenist van Freek de Jonge en Ricky Koole) op het toneel staan. Om kaarten te kunnen winnen, mail je je naam en het antwoord op de volgende vraag naar georgeharrisson[remove]@maxazine.nl (Verwijder [remove]): Bij welke superband zat George Harrison waar naast Harrison ook Tom Petty, Jeff Lynne, Bob Dylan en Roy Orbison inzaten

While My Guitar Gently Weeps: A Tribute to George Harrison Tourdata

3 februari 2018 – Podium Hoogeveen, Hoogeveen
17 februari 2018 – Cacaofabriek, Helmond
24 februari 2018 – Willem Twee, Den Bosch
9 maart 2018 – Nieuwe Nor, Heerlen
10 maart 2018 – P3, Purmerend
23 maart 2018 – ’t Beest, Goes
24 maart 2018 – De Peppel, Zeist
30 maart 2018 – Grenswerk, Venlo
31 maart 2018 – De Meester, Almere
14 april 2018 – Gebr de Nobel, Leiden
20 april 2018 – De Kroepoekfabriek, Vlaardingen
21 april 2018 – De Neushoorn, Leeuwarden

Deel: