In deze aflevering onder meer een reportage over ‘Shout’ van Tears for Fears en ‘Papa’ van Stef Bos. Acteur Nasrdin Dchar vertelt over zijn liefde voor Michael Jackson, de Formatievloggers doen de quiz en Leo Blokhuis vertelt een mooi verhaal over Stephen Stills en Judy Collins.

Top 2000 a gogo, 19.25 uur, NPO 3

In zijn bijna 50 jaar omspannende carrière is Bruce Springsteen goed voor talloze popklassiekers: in 2016 stond hij met 21 liedjes in de Top-2000. In navolging van zijn recente autobiografie ‘Born to run’ (een internationale bestseller) leest “The Boss” in deze documentaire voor uit dit boek, waarbij hij zich kwetsbaar én zelfbewust toont. Hij praat openhartig over zijn jeugd, de moeizame band met zijn (psychisch zieke) vader, de broederschap in zijn E-street Band, de roem, zijn depressies en zijn gezin. De interviews worden doorspekt met archief en toepasselijke liedfragmenten. Een inspirerende blik in het leven van een alom gewaardeerde muzikant.

Bruce Springsteen: In his own words, 23.00 uur, NPO 3

Deel: