Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Albert Hammond in Neushoorn.

Concerttip vrijdag 1 december: Albert Hammond in Neushoorn

Een Emmy-award winnende, tijdloze, levende legende komt naar Neushoorn! Albert Hammond is begonnen aan zijn tweede jeugd en dat is te zien aan de energie waarmee hij op het podium staat. Al vijftig jaar schrijft hij hits, die stuk voor stuk classic genoemd mogen worden; elke muziekliefhebber kent wel één van zijn tijdloze nummers, zoals ‘Free Electric Band’, ‘It never rains in Southern California’ of ‘I’m a Train’. De Londenaar heeft in zijn leven ruim 360 miljoen albums verkocht.

Naast het uitbrengen van zijn eigen nummers heeft hij ook naam gemaakt als songwriter en producer voor o.a. Roy Orbison, Joe Cocker, The Carpenters en Neil Diamond. Zijn plek in de Songwriters Hall of Fame is dus dik verdiend.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: