Op zaterdag 25 november presenteert WE ARE ELECTRIC een speciale elrow editie in het Eindhovense Klokgebouw. Naast het programma van elrow, met onder anderen 2manydjs (dj set), Agoria en Dusky, is ook de line-up van de tweede zaal bekend. De Amsterdamse organisatie Verknipt presenteert hier Gary Beck, Slam, Noneoftheabove en Justin Timmers. De kaartverkoop is reeds gestart.

Verknipt
De tweede zaal van het Klokgebouw zal tijdens deze bijzondere editie van WE ARE ELECTRIC gehost worden door Verknipt. Het jonge collectief geeft onvergetelijke feestjes met alles van deephouse tot techno en daartussenin. De organisatie heeft zich in nog geen vijf jaar tijd met meerdere uitverkochte edities gevestigd in de Amsterdamse technoscene.

Over elrow
Het van origine Spaanse clubconcept elrow werd in 2010 opgericht in Barcelona en slaat de veren inmiddels uit naar meer dan 150 shows in 30 landen. Met permanente residenties in Ibiza, Madrid, Londen, Amsterdam en Antwerpen, festival hostings op verschillende continenten en tours langs steden als New York, Dubai en Sao Paolo is de organisatie tot een wereldspeler uitgegroeid dat zijn weerga niet kent. De innovatieve feesten gaan gepaard met gedetailleerde producties en interactieve performers in combinatie met de beste elektronische muziek. Een groot aantal thema’s en concepten passeren de revue waaronder het Braziliaanse jungle carnaval ‘Sambodromo Do Brasil’ en het kleurrijke ‘Bollywood’.

Thema
Het surrealistisch elrow concept Nomads, New World maakt op 25 november haar debuut in Nederland. Het industriële karakter van het Klokgebouw maakt plaats voor een bizar decor vol spektakel, over-the-top performances en een immense hoeveelheid confetti De grote zaal zal volledig omgetoverd worden tot een futuristisch duizend-en-een-nacht walhalla. Reis mee naar dit parallel universum waar bedoeïen, oude Egyptenaren, Middeleeuwse strijders en buitenaardse wezens samenkomen voor het wildste feest van de Kosmos.

Complete programma
Elrow (area 1)
2manydjs DJ Set
Agoria
Dusky
Ici Sans merci
Andres Campo
Tini Gessler

Verknipt (area 2)
Gary Beck
Slam
Noneoftheabove
Justin Timmers

Deel: