Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Kadepop op Suikerunie-terrein

Concerttip zaterdag 23 september: Kadepop op Suikerunie-terrein

De 6e editie van het festival vindt plaats op het het Suikerunie-terrein ‘De Suiker’ in Groningen en biedt podium aan meer dan 15 muzikale acts verspreid over verschillende podia. Het idee voor het festival is in 2012 als een grap begonnen toen een aantal bevriende ondernemers met een liefde voor muziek hiervoor een stichting oprichtten. Het moge duidelijk zijn dat het inmiddels geen grapje meer is, maar een volwaardig festival.

Wanneer je naar Kadepop gaat, weet je zeker dat je verrast wordt door opkomend (inter)nationaal talent, maar ook zeker een aantal gevestigde namen! Het festival bestaat uit een mix van creativiteit, cultuur, entertainment en food in een stoer jasje. Het festival terrein, het Suikerunie-terrein, draagt bij aan de unieke sfeer die Kadepop neerzet. Kortom: ongeraffineerd gesuikerd uniek.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: