De Rotterdamse pop-noir formatie The Bullfight zal op 11 december 2017 een live album uitbrengen. Het album, getiteld ‘Whisper in the dark for me’, is een “livingroom recording ” en is op 18 juni 2017 live opgenomen, zonder publiek, in Den Haag. Het album is in gelimiteerde oplage geperst op cd en zal verschijnen via het Rotterdamse platenlabel Brandy Alexander Recordings.

Het album telt 10 tracks die veelal in een andere versie worden gespeeld dan de originele studioversies. Het album zal gepresenteerd worden op zaterdag 9 december in Kopisoesoe te Rotterdam en is vanaf 11 december verkrijgbaar bij optredens, via de platenzaak en via de site van de band.

Eerste clip van The Bullfight

De eerste clip van het album is inmiddels uitgebracht en via de site van The Bullfight en van Brandy Alexander Recordings zal de komende weken meer nieuws worden bekend gemaakt over de tracklist en het artwork. De band zal de release met enkele gepast gekozen (huiskamer) optredens opluisteren. Daarnaast werkt de formatie inmiddels aan een nieuwe studiolangspeler die eind 2018 zal uitkomen op vinyl, cd en online via Brandy Alexander Recordings.

Deel: