Het gaat goed met de Haarlemse Sue the Night. Op vrijdag 8 september brengt de band een nieuwe single ‘Morning Paper’ uit. Het is de vierde single van het in april van dit jaar uitgebrachte en met lovende recensies ontvangen album ‘Wanderland’, goed voor 1,5 miljoen streams op Spotify, en de opvolger van de succesvolle singles ‘The World Below’, ‘Mind Dear’ en ‘From the Mire’.

Tevens kondigt Sue the Night aan dat haar album op 27 oktober a.s. zal worden uitgebracht in Duitsland. De release zal worden ondersteund door een Duitse clubtour. Het startsein van de tour zal worden gegeven op Reeperbahn Festival in Hamburg. Sue the Night is komend najaar ook volop in de Nederlandse clubs te zien met het tweede deel van de ‘Wanderland Clubtour’, na een succesvolle tour in het voorjaar.

Tourdata Sue the Night:

8 september Appelpop, Tiel
20 september Reeperbahn, Sankt Pauli Museum, Hamburg
21 september Reeperbahn, Molotov, Dutch Impact, Hamburg
13 november Tower, Bremen
14 november Kantine Berghain, Berlijn
15 november Prinzenbar, Hamburg
16 november Bahnhof Langendreer, Bochum
18 november Bibelot, Dordrecht
19 november Mezz, Breda
30 november Tivoli De Helling, Utrecht
1 december Luxor, Arnhem
7 december Nieuwe Nor, Heerlen
8 december Patronaat, Haarlem
9 december Neushoorn, Leeuwarden
15 december Altstad, Eindhoven
16 december Fluor, Amersfoort

Deel: