Na twee succesvolle theaterseizoenen zal Johan Derksen met zijn voorstelling ‘Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop’ De Finale spelen op donderdag 28 december 2017 in Ahoy.

Samen met de Haagse band ‘The Clarks’ en de zangers van ‘The Golden Earring’, ‘The Shoes’, ‘Johnny Kendall and the Heralds’, ‘Alquin’, ‘The Motions’ en gitarist Erwin Java (o.a. ‘Cuby and the Blizzards’) zoekt Johan Derksen de fans nog één laatste keer op met zijn voorstelling ‘Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop’. De afgelopen twee theaterseizoenen waren voor Johan en zijn Pioniers een waar genot, de voorstelling werd enthousiast ontvangen door zowel pers als publiek. In het najaar zal ‘Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop’ eerst nog te zien zijn in de Nederlandse theaters, waarna Derksen de theatertour in december groots zal afsluiten in Ahoy.

Terug naar de jaren ’60
‘Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop’ is voor het publiek een feest der herkenning. “Deze artiesten hebben de basis gelegd voor de hedendaagse muziekscene”, vertelt Derksen. “Bezoekers zien populaire artiesten van veertig, vijftig jaar geleden optreden. Dat zorgt voor een emotionele avond. De muziek doet terugdenken aan eerste liefdes, bijzondere dansavonden en het gevoel van een eeuwige jeugd.”

Voor en na de show wordt een expositie opgesteld door Museum RockArt. De expositie bestaat uit bijzondere affiches, gitaren, cd’s, lp’s en boeken uit de Nederlandse popgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden.

Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop
Locatie: Ahoy Arena
Aanvang: 20.00 uur
Prijs: € 23,50 / € 28,50 / € 31,50 excl. servicekosten
Kaartverkoop: De kaartverkoop is gestart via www.ntk.nl

Deel: