Dit jaar beleeft Conincx Pop zijn 35ste editie op de inmiddels vertrouwde locatie aan de Maas. Op traditioneel de eerste zaterdag van juli zal er een gevarieerd en alternatief programma aan de bezoekers worden gepresenteerd. Al is een 35ste editie geen formeel jubileum, het is zeker wel tijd voor een feestje! Na drie jaren met extreem grillig weer, zijn we weer toe aan een mooie zomerse editie zodat we ook weer ‘spek op de ribben krijgen’ voor nog meer opeenvolgende edities. Dit jaar is het alleen met steun van de gemeente, onze huisbrouwerij en alle trouwe sponsoren/donateurs mogelijk geweest om de 35ste editie te organiseren. Alleen dit heugelijke feit is al een feestje waard; zonder deze genoemde steun was het echt bij 34 edities gebleven.

9 headliners!
De eerste 5 bands zijn al eerder bekend gemaakt; het lokale talent The Floodlight en Two & A Half Pennies, uit de USA de punk and soul band The BellRays, niemand minder dan Navarone en wat dacht je van BRUTUS uit België. Nu volgen hier de laatste vier!

Niemand minder dan……..
Twee bands met de thuishaven Berlijn, maar samengesteld uit vele nationaliteiten Maiorano & The Black Tales en Daniel Puente Encina & Band. Uit ons eigen thuisland verwelkomen we nog de ska feestmuziek van de Amsterdam Faya Allstars en niemand minder dan Birth of Joy, die verder geen toelichting meer behoeft.

Al met al weer de moeite waard om op 1 juli de oever van de Maas in Elsloo op te zoeken.

Deel: