De mannen van Kraftwerk hebben de afgelopen jaren een flink aantal concerten gegeven waarin ze hun albums integraal speelden, voorzien van geweldige 3D shows. Deze shows werden wereldwijd gegeven in hedendaagse kunstmusea. Van deze optredens zijn opnames gemaakt die zullen worden gereleased getiteld ‘3D The Catalogue’.

De ‘3D The Catalogue’ bevat audio- en visuele opnames van de band met albums als ‘Autobahn’, ‘Tour De France’ en Techno Pop’. Buiten deze drie audiovisuele shows zitten ook live opnames van vijf andere klassieke Kraftwerk albums in de collectie, ‘Radioactivity’, ‘Trans Europe Express’, ‘The Man-Machine’, ‘Computer World’, en ‘The Mix’.

Kraftwerk’s ‘3D The Catalogue’ zal verkrijgbaar zijn op Blu-Ray, alsmede op CD, DVD, vinyl en download formats. Een kortere versie van de ‘3D The Catalogue’ zal ook verkrijgbaar zijn met hierop een selectie van de acht concerten. Deze versie komt op Blu-Ray, DVD, en dubbel-vinyl.

Kraftwerk’s ‘3D The Catalogue’ ligt vanaf 26 mei in de winkels, bekijk hieronder een trailer van de collectie.

Deel: