Afgelopen zaterdag 1 april jl. was het weer één groot feest tijdens de jaarlijks terugkerende Nacht van de Hollandse Sterren in de Silverdome in Zoetermeer. In een ‘Nacht’ met confetti kanonnen, serpentines, vlaggetjes en danseressen gingen ruim 5000 feestneuzen weer samen met Funky Piano’s, Gerard Joling, Tino Martin, Het Feestteam, Mike Peterson e.v.a. top artiestes van Nederlandse bodem volledig uit hun dak.

Trappelend van ongeduld

Het Silverdome barstte dit jaar uit zijn voegen tijdens deze editie. Dit jaarlijks uitverkochte terugkerende evenement zorgde ook nu weer voor een geweldige line-up van top artiesten in een giga feestarena. Even voor acht uur stond er zaterdagavond al een flinke rij buiten te trappelen voor de deuren, terwijl de zon onder ging en een draaiorgel buiten de sfeer er al lekker in bracht. Het feest met de ‘Sterren’ kon beginnen en zou duren tot in de kleine uurtjes.

Confettifeest

De presentatie was deze avond in handen van de altijd goedlachse Robbie Toonen. Het feest begon gelijk al goed met John de Bever en Marc Lapré die de toon zette voor de rest van de avond. DJ Jerome draaide tussendoor zijn muziek en bracht het publiek in een blijvende stemming. Mike Peterson en de heren van Re-Play met hun vertolking van ‘Never Nooit Meer’ en hun Motown hits waren daarnaast de aangename verrassing voor de dames in de zaal. Rond middernacht ging het dak er compleet van af met confettikanonnen, serpentines en vlaggetjes met de heren van het Feest Team, Funky Piano’s en Gerard Joling.

‘Final touch’

Met de klok bijna op 02.00 uur brachten de laatste twee artiesten een nieuw hoogtepunt in de feeststemming. Henk Dissel, zeker geen onbekende en al 10 jaar in het vak, werd o.a. bekend door zijn deelname aan de Tros Sterren Academy. Vele fans waren dan ook speciaal voor hem gekomen en bleven dansen tot het einde. Als laatste in de line-up stond Tino Martin. Een geweldige zanger met de gouden stem, die binnenkort gaat samenwerken met Gerard Joling. Hij nam het laatste stokje over en zette het feest voort alsof het net begonnen was.

Er is met succes hard gewerkt door de organisatie van dit succesvolle feest, die ook dit jaar alles uit de kast heeft gehaald voor een groots evenement, waar iedereen elk jaar weer naar uitkijkt. Nacht van De Hollandse Sterren, een succesformule met veel confetti, héél veel confetti, waar je graag heen gaat.

Foto’s (c) Jerrold Mallee / Maxazine

Deel: