Peter Doherty, het enfant terrible van de Britse muziekscene, komt voor een exclusieve Nederlandse show naar Amsterdam! De frontman van Babyshambles en The Libertines bracht onlangs zijn tweede soloalbum ‘Hamburg Demonstrations’ uit, zeven jaar na zijn solodebuut ‘Grace/Wastelands’.

Peter Doherty is één van de meest kleurrijke personen die de Britse muziekindustrie heeft voortgebracht en op ‘Hamburg Demonstrations’ hoor je Doherty zoals we van hem verwachten: oprecht, ruw en een tikkeltje politiek. Op 13 maart staat hij in de Melkweg en jij kan daar bij zijn!

Maxazine mag enkele lezers gelukkig maken met twee kaarten elk voor deze show in de Melkweg. Zorg daarvoor dat je Maxazine Noord Holland liket op Facebook en dit bericht deelt op je timeline. Doe het snel, want het concert is maandag al!

Deel: