Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Madball in Iduna.

Concerttip dinsdag 7 maart: Madball in Iduna

Wie het over New York Hardcore heeft, heeft het over Madball. Al bijna dertig jaar (sinds 1989) stuitert dit viertal, uit New York afkomstige, hardcore veteranen over de wereld met ongeëvenaarde alles vernietigende Hardcore Punk. Met albums als ‘Set if Off’ en ‘Hold it Down’ leverden ze absolute klassiekers en zijn ze niet meer weg te denken uit het internationale hardcore landschap. Ook in Nederland is de band geliefd denk alleen maar aan de legendarische shows die de band gaf op festivals als Waldrock en Dynamo Open Air.  Dat Madball nog immer met de top mee kan mag geen verrassing zijn en bewezen ze dan ook met het laatste wapenfeit: het goed ontvangen album ‘Hardcore Lives‘.

Supports: De uit Hengelo afkomstige ‘mosh-machine’ Troops of Doom en het kersverse Leeuwarden equipe Aggravation.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: