De Amerikaanse countrygroep Lady Antebellum komt zondag 1 oktober komt naar AFAS Live in Amsterdam. Lady Antebellum komt voor een concert in het kader van hun You Look Good World Tour. Het is de eerste keer dat de countryband uit Nashville optreedt in Nederland. De band brak in 2010 in Nederland door met de enorme hit ‘Need You Now’. Het was de eerste en meest succesvolle single van het gelijknamige album. Het nummer kwam op nummer vier binnen in de GFK album charts en bleef maar liefst 34 weken in dehitlijst staan.

Wereldwijd verkocht Lady Antebellum meer dan 18 miljoen albums. In hun carrière wonnen ze naast zeven Grammy Awards en verschillende Billboard Music Awards, People’s Choice Awards en Teen Choice Awards, ook drie opeenvolgende jaren de ACM en CMA ‘Vocal Group of the Year’ award.

Na een korte break om hun soloprojecten de ruimte te geven, hebben Charles Kelley, Hillary Scott and Dave Haywood besloten weer samen als Lady Antebellum op tour te gaan. Op 9 juni aanstaande komt het nieuwe album ‘Heart Break’ uit, waarvan ‘You Look Good’ de eerste single is. De voorverkoop voor dit concert begint vrijdag 10 maart om 10 uur.

Deel: