De legendarische Amerikaanse jazzgitarist Pat Metheny wordt dit jaar 63, maar lijkt eeuwig jong te blijven. Continu is hij op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe muzikanten om mee samen te werken en nieuwe stijlen om te spelen – niet voor niets is hij de enige artiest die Grammy’s heeft gewonnen in tien (!) categorieën. Vanavond neemt hij een trio van topmuzikanten mee: drummer Antonio Sánchez (componist van de soundtrack van Birdman), bassiste Linda Oh en toetsenist Gwilym Simcock. Wat ze gaan spelen? ‘Anything and everything,’ aldus het genie zelf!

Op dinsdag 7 november speelt Pat Metheny in de grote zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. Er zijn bij dit concert zowel zit- als staanplaatsen, maar er is vrije plaatskeuze. De deuren gaan om 19:00 uur open.

Pat Metheny (guitar)
Gwilym Simcock (piano)
Antonio Sanchez (drums)
Linda May Han Oh (bass)

Deel: