Eric Vaarzon Morel en zijn dochter Eline bundelen 19 februari voor het eerst hun muzikale krachten tijdens het maandelijkse zondagmiddagprogramma Jam Jazz & Pizza in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Hij is de gedreven maestro op de flamencogitaar, zij het jonge talent dat in kroegen en op podia vele kilometers maakt.

Flamencogitarist, theatermaker en componist Eric Vaarzon Morel is bekend van talloze concerten op podia in binnen- en buitenland en van zijn samenwerking met vele musici, acteurs, kunstenaars en theatermakers van internationale faam. Volgens HP De Tijd lijkt zijn instrument bespannen met de snaren van zijn ziel: altijd trouw aan zichzelf gebleven ontroeren zijn energie en muzikale schilderingen zijn publiek steeds weer. Naast zijn vele optredens, doceert hij flamencogitaar aan de klassieke afdeling van het Conservatorium van Amsterdam en stimuleert hij jong talent.

Eline Vaarzon Morel echter, kiest een ander muzikale weg. Zij volgt de opleiding ‘singer songwriter’ aan de Dutch School of Popular Music. Zichzelf begeleidend op gitaar of piano, zingt zij haar zelfgeschreven liedjes. Ook speelde ze met de band The Floaters al op vele podia.

Deel: