De Ladies of Soul zijn volgend weekend maar liefst drie avonden te zien in de Ziggo Dome met een gloednieuwe pop- en soulshow! Vandaag is bekend gemaakt dat de shows op 10, 11 en 12 februari volledig uitverkocht zijn. Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy staan ook dit jaar niet alleen op het podium. Samen met wereldster Oleta Adams, singersongwriter Alain Clark, soulman Frank McComb en dansgroep Avant Garde zullen de dames het publiek een avond vol met eigentijdse, swingende en uptempo nummers bezorgen.

Tjeerd Oosterhuis, Creative and Musical Director van Ladies of Soul, is ontzettend blij met dit nieuws. ’’Ik krijg een enorme lach op mijn gezicht als ik hieraan denk. Dat de concerten zo’n groot succes zijn, is fantastisch. Ik had tijdens de eerste shows in 2014 nooit durven dromen dat we in 2017 voor het vierde jaar op rij meerdere avonden uitverkocht zijn!’’, aldus Tjeerd. De dames vinden het een eer om opnieuw met elkaar op het podium te mogen staan. Candy: ‘’Onze grootste gemene deler is onze passie en liefde voor echte, goede soul. Dat willen we overbrengen naar het publiek en ze samen met ons laten genieten van die mooie muziek’’. Edsilia voegt toe: ‘’Ik geniet echt elke keer als ik al die andere vrouwen op het podium zie. Het zijn echt mijn crème de la crème artiesten die naast me staan. Ik ben er zo blij mee om dit met deze dames te mogen doen!’’.

Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke up tempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een 14-koppige live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avonden en zorgen voor een onvergetelijke avond.

Deel: