Het van oorsprong Amerikaanse festival Lollapalooza komt met dubbel nieuws voor de derde Berlijnse editie, van 9-10 september 2017. Niet alleen kondigt Lollapalooza Berlin meer dan 30 namen aan, maar het komt ook met een nieuwe locatie. Fans halen komende zomer hun hart op bij onder meer de shows van Foo Fighters, Mumford & Sons, The xx en Hardwell.

In slechts twee edities al uitgegroeid tot één van de grootste festivals van Duitsland – met vorig jaar zo’n 70.000 bezoekers per dag – maakt Lollapalooza Berlin zich op voor een knallende derde editie. Het festival vindt dit jaar voor het eerst plaats op de groene weiden van de paardenracebaan Hoppegarten, op 30 minuten van het bruisende Berlijn. Op 9 en 10 september worden de paarden hier ingeruild voor een exclusieve line-up.

Headliners voor komende zomer zijn de populaire Foo Fighters en Mumford & Sons, die beiden bekend staan om hun waanzinnige live performances en dit jaar nergens anders in Duitsland te zien zijn. De driekoppige Engelse indieband The xx maakt tevens haar opwachting op de nieuwe locatie, evenals de Britse triphopband London Grammar, de elektronische muziekgroep Metronomy, zanger George Ezra, elektronische band Rudimental en soulzanger Michael Kiwanuka. Ook de Noord-Ierse band Two Door Cinema Club is van de partij. Internationale EDM grootheden zoals Hardwell, Oliver Heldens en hitlijst-toppers als Galantis, Kungs en Martin Jensen vullen het affiche verder aan.

Foo Fighters – Mumford & Sons – The XX – Hardwell – Beatsteaks – Marteria – Annenmaykantereit – Cro – Marshmello – London Grammar – Two Door Cinema Club – George Ezra – Rudimental – Metronomy – Michael Kiwanuka – Oliver Heldens- Wanda – Django Django – Kungs – Westbam – Bomba Estereo – The Vaccines – Bear´s Dan – The Head & The Heart – Phantogram – Anne-Marie – Mike Perry- Martin Jensen – NGHTMRE- Drunken Masters – Meer acts volgen…

Deel: